od 20. októbra do 27. októbra 2024

STRETKÁ CHLAPCOV (10-14 ROKOV): Pozývame na stretká s duchovnou formáciou formou hry a samotné hru každý utorok od 18.30 – 19.30 na fare.

STRETKÁ PRE MLADÝCH (13-20 ROKOV): Pozývame na stretká mladých od 13-20 rokov každý pondelok o 18.00 hod. na fare.

ZBIERKA NA MISIE bude budúcu nedeľu (20.10.2024) bude po sv. omšiach zbierka na misie. Tento rok bude na Slovensku venovaná farnostiam a diecézam v africkom Malawi. Viac na: https://www.misijnediela.sk/

PONUKA PRÍPRAVY K SVIATOSTIAM PRE DOSPELýCH: Ak máte 18-30 rokov a túžite po prijatí sviatosti Eucharistie a birmovania, môžete sa prihlásiť na stránke Univerzitného pastoračného centra upc.uniba.sk v sekcii Katechézy.

Pozvanie mladých na podujatie Cliptime: Komisia pre mládež Bratislavskej arcidiecézy pozýva všetkých mladých na Diecézne stretnutie mládeže Cliptime. V tomto roku je témou Nádej má meno. Prebiehať bude dňa 23.11. 2024 v Bratislave, v UPeCe. Prihlásením sa do 25. októbra je možné získať zľavu na vstupné. Viac o programe a formulár na prihlásenie je na stránke www.cliptime.sk.

OZNAMY FARSKEJ CHARITY:

Otvorené: každý utorok od 17.00 h. – 18.00 hod.

Miesto: Domček vo farskej záhrade (hneď za kostolom)

Výzva: pre rodinu s deťmi potrebujeme zimnú obuv športového/vychádzkového typu: veľkosť 38 chlapec, veľkosť 39 žena, veľkosť 39 muž, veľkosť 43 muž. Môžete priniesť na charitu. Farská charita potrebuje: funkčný mobil.

14.12.2024 pripravujeme farské adventné trhy – môžete sa zapojiť do aktivít: výroba výrobkov, pečenie vianočného pečiva, pomoc pri organizácii, stavanie stánkov, príprava kapustnice a vareného vína, či nealko punču, výdaj jedla a nápojov a iné. Záujemcovia – prihláste sa v utorky u nás na charite alebo v sakristii. Tešíme sa na Vás a ďakujeme za každú formu pomoci! Gabika Požgayová, Anna Habdáková, Iveta Brezániová a Martina Madová.

Ak máte záujem pridať sa k nám, zapíšte sa v sakristii alebo v utorky príďte za nami na charitu (malé domčeky v záhrade fary). Tešíme sa na Vás a ďakujeme za každú formu pomoci! Viac o nás nájdete na: https://farska-charita.webnode.sk/

Ponuka stať sa členom Spoločenstva kresťanských fotografov: Spoločenstvo kresťanských fotografov Človek a Viera hľadá nových fotografov. Ich cieľom je fotografovanie života Cirkvi a evanjelizácia obrazom. Spoločenstvo poskytuje osobný rozvoj fotografov, buduje nové priateľstvá, organizuje duchovné obnovy a výstavy. Skúsenosti fotografa nie sú rozhodujúce. Dôležité je mať vlastný fotoaparát a srdce otvorené pre službu. Viac informácií a kontakty nájdete na plagáte.

Celoslovenský liturgický deň: Liturgická komisia KBS informuje o Celoslovenskom liturgickom dni, ktorý sa bude konať 28. októbra 2024 v Badíne.